Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان اعلام کرد: این دوره از مسابقات به مدت سه روز تا ۲۷ اردیبهشت جاری بصورت برخط (آنلاین) برگزار خواهد شد و مرحله نهایی و پایانی آن روز سوم خرداد امسال بصورت حضوری خواهد بود.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان در مراسم آغاز این مسابقات گفت: ۲۴ استان در این دوره از مسابقات شرکت کرده‌اند که این نشان دهنده سطح کمی و کیفی رقابت‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهزاد رضایی افزود: هدف از برگزاری این مسابقات بُرد و باخت نیست بلکه بالا بردن مهارت دانشجویان در بخش‌های مختلف بویژه فن بیان و سخنوری است.

وی با بیان اینکه مسابقات مُناظره دانشجویی به رشد تفکر در افراد مُنجر می‌شود، تصریح کرد: این مسابقات زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا دانشجویان بتوانند با مطالعه و تحقیق به نحو مطلوب در یک گفتمان شرکت و خواسته‌ها و نیازهای خود را مطرح کنند.

به گزارش ایرنا، ۲۴ تیم ۶ نفره از سراسر کشور در مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با یکدیگر رقابت می کنند.

مسابقه‌های استانی این رویداد در ۱۶۶ مرکز علمی کاربردی برگزار شده است و اینک تیم‌های مُنتخب استان‌ها در مرحله کشوری به رقابت می‌پردازند.

به گفته دبیر علمی مسابقات مناظرات دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، کارآفرینی، اشتغال و مهارت‌افزایی، محور اصلی موضوعات پنجمین دوره از این مسابقات است که به میزبانی استان اصفهان برگزار خواهد شد.

غلامرضا مالکی با اشاره به اینکه ۱۳۹ گزاره مختلف بعنوان موضوع مناظره‌ها انتخاب شده است، خاطرنشان کرد: حدود ۲۰ درصد از آنها شامل مسائل اجتماعی و فرهنگی مانند بحران آب و تشکل‌های دانشجویی است.

وی با بیان اینکه ۳۰ شاخص و محور برای ارزیابی مُناظره‌ها تعیین شده است، افزود: مبانی علمی، فن بیان، انتقادپذیری، اغناسازی، احترام به نظر مخالف، رعایت اصول اخلاق در مُناظره، شنیدن استدلال طرف مقابل، پشتیبانی سایر اعضای گروه، فرایندهای علمی و منطقی، زبان بدن، احاطه به موضوع قابل بحث و خلاقیت در طرح مساله از جمله این ملاک‌هاست.

مالکی، مهمترین اهداف برگزاری این رویداد را تقویت و نهادینه کردن فضای گفت‌وگو بین دانشجویان در زمینه مهارت‌افزایی، تقویت روحیه کار گروهی و فراهم کردن محیط عقلانی و علمی با طرح مباحث و اندیشه‌های دانشجویی، افزایش سهم مطالعه دانشجویان در بین دانشجویان و ارتقای مهارت‌افزایی بین آنها دانست.

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان دارای حدود ۱۱ هزار و ۴۰۰ دانشجو در ۲۱ مرکز و ۲۵۶ کُد رشته محل است.

برچسب‌ها دانشجو اصفهان دانشگاه علمی کاربردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشجو اصفهان دانشگاه علمی کاربردی دانشجو اصفهان دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان مسابقات م

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۷۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود