Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان از برگزاری کلاس‌های ایده‌پردازی و حمایت از ایده‌ها در مراکز علمی کاربردی استان اصفهان خبر داد.

غلامرضا مالکی، امروز( یکشنبه- ۲۱ آذرماه) در نشست خبری، اظهار کرد: 5 درصد پذیرش مهرماه در سطح کشور مربوط به استان اصفهان است.

وی با اشاره به تفاوت پذیرش بهمن‌ماه نسبت به پذیرش مهر، گفت: علاوه بر رشته‌های ارائه شده هر مرکز، سه رشته که در سنوات قبل وجود داشته نیز ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه در سال‌های اخیر تب مدرک‌گرایی تا حدی کاسته شده است، تصریح کرد: در مراکز علمی کاربردی افرادی شاغل به تحصیل هستند که یک یا دو مدرک دانشگاهی دارند و دریافته‌اند که آموزش‌های دانشگاه علمی کاربردی برای آن‌ها راهگشا خواهد بود.

مالکی بر افزایش کیفیت آموزش در مراکز تأکید کرد و افزود: اگر به کیفیت مراکز توجه شود، دانشگاه علمی کاربردی متقاضیان خاص خود را خواهد داشت و اکنون با وجود کاهش دانشجو شاهد افت این مجموعه نبودیم.

وی در پاسخ به سؤال ایسنا در خصوص وضعیت پژوهش در دانشگاه‌های علمی کاربردی، گفت:  فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه علمی کاربردی در راستای تقویت گفتمان مهارت آموزی است که متناسب با فعالیت‌های مراکز تعیین می‌شود.

به گزارش ایسنا، مالکی به برگزاری رویدادهای شتاب و کاملاً تخصصی و از پیش تعیین شده متناسب هر مرکز اشاره و اظهار کرد: یکی از اقدامات خوب در اکثر مراکز برگزاری کلاس‌های ایده‌پردازی و حمایت از ایده‌هاست.

وی درباره پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، گفت: این مقطع در سال‌های گذشته به‌‍صورت محدود در اصفهان اجرا می‌شد، اما به دلیل اینکه کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های علمی کاربردی پروژه‌محور هستند و سیاست کلی این دانشگاه تربیت تکنسین است، نه صرفاً ارائه مدرک، در حال حاضر این مقطع پذیرش نمی‌شود.

همچنین مجید وفادار، رئیس اداره گسترش و برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان در این نشست برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت را جزء برنامه توسعه دانشگاه اعلام کرد و گفت: این دوره‌ها بین ۴ تا ۴۸ ساعت متغیر است.

وی به برگزاری اولین دوره در حوزه بلکچین که به زودی ارائه می‌شود، اشاره کرد و افزود: در حوزه لوازم خانگی نیز دوره‌ها پیش بینی شده است.

وفادار تصریح کرد: آینده پژوهی شغلی در دانشگاه مدنظر است و بررسی صلاحیت حرفه‌ای افراد جزء برنامه‌های جاری و آینده دانشگاه است که معتقدیم اگر انجام نشود، نیاز بازار تأمین نخواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایده پردازی استانی علمی و آموزشی علمی کاربردی استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۵۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان

 مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان اظهار کرد: در رویداد «شروع» نیاز‌های فناورانه از طریق شرکت‌ها به صورت مسئله محور مطرح می‌شود و دانشجویان و یا هر یک از اعضای هیات علمی ایده‌ای در این حوزه داشته باشند، به شرکت معرفی خواهد شد.

نوید رضایی ادامه داد: شرکت مورد نظر با صاحب ایده وارد مذاکره خواهد شد و در صورتی که ایده مطرح شده قابلیت تامین نیاز شرکت را داشته باشد، از طریق تسهیلات و یا کمک بلاعوض، صاحب ایده را حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه این رویداد در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده، عنوان کرد: این رویداد برای نخستین بار در دانشگاه کردستان و با حضور دانشجویان و اعضای هیات علمی علاقمند و صاحب ایده برگزار می‌شود.

رضایی مزایای شرکت در این جشنواره را آشنایی با فضای کار اشتراکی، فضای کارگاهی، خدمات مالی، ایجاد شبکه ارتباطی، آموزش و توانمندسازی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد زمینه و شرایط مناسب برای آشنایی دانشجویان با مسائل فناورانه در قالب انجام پروژه‌های علمی، حمایت از سرمایه‌های انسانی و استعداد‌های علمی کشور و تبدیل خلاقیت و دستاورد‌های علمی به محصولات قابل ارائه به بازار است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند
  • فناوری ساخت یک رویا/نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه اولین گام ایده پردازی هستند
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد