Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  بهزاد رضایی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان امروز در نشست خبری، با اشاره به شروع پذیرش  دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان گفت: زمان پذیرش تکمیل ظرفیت مهرماه در رشته‌های کارشناسی ناپیوسته تا ۲۲ آذرماه و در رشته‌های کاردانی ناپیوسته تا ۲۴ آذرماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ هزار و ۴۰۹ دانشجو در ۲۱ مرکز فعال دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۲۵۶ کدرشته محل شامل ۱۵۹ کدرشته محل کاردانی ناپیوسته و ۹۷ کد رشته محل کارشناسی ناپیوسته مورد نظر است که در مراکز آموزش علمی کاربردی در استان اصفهان پذیرش می‌شوند.

رضایی با اشاره به رسالت مهارت‌محوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، گفت: این دانشگاه به‌عنوان یکی از ارکان توسعه آموزش‌های مهارتی در کشور و استان مشغول است و با توجه به نقش مهارت‌آموزی و توسعه مهارت‌ها به جوانان و لزوم اشتغال بهتر آن‌ها لازم است، دانشگاه این نقش کلیدی را به بهترین نحو اجرا کند که خوشبختانه این رسالت در دانشگاه علمی کاربردی به جدیت دنبال می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد ارائه دروس در دانشگاه‌های علمی کاربردی به‌صورت عملی است، تصریح کرد: هدف دانشگاه نظریه‌پردازی نیست و به دنبال آموزش نیروی مهارتی هستیم. به همین دلیل موضوع کاربینی و کارورزی در محیط کار در کنار ارائه دروس دنبال می‌شود.

به گفته رضایی، عمر دانشجو باید در مسیر درست سرمایه‌گذاری صرف شود و این باعث رونق تولید، کارآفرینی و اشتغال و توسعه کشور می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با اشاره به آمار پذیرش قابل قبول دانشجو در مهرماه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان، گفت: علاقه‌مندان و متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام، به درگاه ایترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و در صفحه اختصاصی دانشگاه جامع علمی - کاربردی نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

رضایی گفت: برخی از رشته‌های مقطع کاردانی ناپیوسته شامل کاردانی حرفه‌ای خبرنگاری، کاردانی حرفه‌ای بازیگری، کاردانی حرفه‌ای دوخت و تکنولوژی لباس، کاردانی حرفه‌ای گردشگری، کاردانی حرفه‌ای کمک کارگردانی، کاردانی حرفه‌ای موسیقی - نوازندگی ساز ایرانی، کاردانی حرفه‌ای گریم، کاردانی حرفه‌ای امداد و نجات شهری، کاردانی حرفه‌ای انتظامات و حراست فیزیکی، کاردانی حرفه‌ای تربیت بدنی - مربیگری پایه شنا، کاردانی حرفه‌ای مددکاری اجتماعی - مددکاری خانواده، کاردانی حرفه‌ای هنر‌های تجسمی - نقاشی ایرانی، کاردانی حرفه‌ای قنادی، کاردانی حرفه‌ای بازرگانی - خدمات مشاوره املاک، کاردانی فنی باغبانی - گیاهان دارویی و معطر، کاردانی فنی آسانسور و پله‌برقی، کاردانی فنی مکانیک - تأسیسات مکانیکی ساختمان، کاردانی فنی مکانیک - ساخت و تولید قالب‌های پلاستیک، کاردانی فنی بازرسی جوش، کاردانی فنی نگهداری و تعمیر بالگرد می‌شود.

وی گفت: برخی از رشته‌های کارشناسی ناپیوسته شامل کارشناسی حرفه‌ای طراحی و الگوسازی پوشاک - لباس مجلسی و خانگی، کارشناسی حرفه‌ای مدیریت عملیات امداد و نجات، کارشناسی حرفه‌ای نقاشی - نگارگری و زرنگاره، کارشناسی حرفه‌ای ایمنی، سلامت و محیط زیست صنای (HSE)، کارشناسی حرفه‌ای سینما – کارگردانی، کارشناسی حرفه‌ای موسیقی - نوازندگی ساز ایرانی، کارشناسی حرفه‌ای گریم - آرایش و پیرایش مو، کارشناسی حرفه‌ای پدافند غیرعامل (خاص سازمان‌های اطلاعاتی و نظامی) مهندسی فناوری مکانیک خودرو، مهندسی فناوری آسانسور و پله برقی، مهندسی فناوری مکانیک - تاسیسات حرارتی و برودتی، مهندسی فناوری الکترونیک صنعتی، مهندسی فناوری کنترل – فرایند است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان در خصوص وضعیت پژوهش در مراکز علمی و کاربردی استان، با بیان اینکه شکل پژوهش در دانشگاه‌های مادر و دانشگاه علمی کاربردی متفاوت است، گفت: در دانشگاه‌های مادر نوع پژوهش از جنس تولید مقالات علمی و توسعه علمی در مرز‌های دانش است، اما در دانشگاه جامع علمی کاربردی توسعه فعالیت‌های کاربردی در حوزه‌های مختلف مد نظر است که به‌صورت برگزاری ایده شو و رویداد‌های شتاب متناسب با نیاز جامعه ارائه می‌شود.

رضایی گفت: الگو‌های ارائه شده در ایده‌شو و رویداد‌های شتاب می‌تواند تولیدات مورد توجه جامعه را ارائه دهد که موجب توسعه مشاغل و خودجوشی در اشتغال و کارآفرینی می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان، گفت: رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی بر اساس نیاز جامعه ارائه می‌شود و ممکن از پس از رفع نیاز، آن رشته‌ها حذف شوند.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رشته دانشگاهی مهارت آموزی دانشگاه علمی کاربردی کارشناسی حرفه ای کاردانی حرفه ای مهندسی فناوری کاردانی فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه از قسمتی از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.

نادی در بازدید و نشست با مسئولان این شرکت تولیدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های بالایی در کشور بوده که می‌توان از این ظرفیت‌های در راستای رفع مشکلات جامعه استفاده کرد و در این باره دو مدل طراحی شد که نخستین مدلی که در حوزه مهارت دنبال آن هستیم ایجاد هنرستان فنی در جوار صنعت است که بتوانیم با آموزش مهارتی به مهارت آموزان، گامی را در کمک به رفع مشکل نیروی انسانی ماهر صنایع برداریم. به‌عنوان نمونه می‌توانیم با تربیت تکنسین درجه ۲ در صنایع از این نیروی تربیت شده استفاده کرد.

وی افزود: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی باید تخصصی شود و پس از تربیت در این دانشگاه وارد بازار کار شده اکنون، دانشکده‌های مهارت قادر خواهند بود با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی دانشجو جذب کنند و به آنان آموزش دهند در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های بهینه‌ای که دارد نسبت به طراحی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی به‌صورت تخصصی با توجه به نیاز استان و صنایع اقدام کند.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ به‌عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به صنعت طیور استان و کشور، دانشکده تخصصی مهارتی طیور راه‌اندازی کند و پس از تربیت نیروی کار متخصص در این دانشگاه، آنان را وارد بازار کار کرده و نیاز استان گیلان به نیروی متخصص ماهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی برطرف خواهد شد.

نادی تأکید کرد: با رفع موانع موجود اتفاقات خوبی در حال وقوع است و با رفع موانع، صنعت راحت‌تر می‌تواند از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کند. تردد استادان در صنعت و تأمل با نیرو‌های مشغول به کار، می‌توانند باعث ورود اطلاعات جدید به شرکت شده و آموزشکده‌های تخصصی با توجه به نیازسنجی در استان، راه‌اندازی شود. باید خیال خانواده‌ها از محیطی که فرزندانشان در حال مهارت‌آموزی هستند، راحت شود و بدانند که در این محیط کارها، امنیت کامل کار برای فرزندان وجود دارد.

وی بیان کرد: مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد که با فراخوان در دانشگاه و جامعه یک مدرسه عالی مهارت افتتاح می‌شود و دوره‌های عالی مهارت به مدت زمان‌های خاص در این مدارس برگزار می‌شود تا نیرو‌های دوره دیده داشته باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز در این مورد است.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جامعه با افزایش سطح سواد جوانان نمی‌تواند آنان را مشغول به کار کند؛ اما با آموزش مهارت می‌توان در اشتغال جوانان سهم داشت و بعضی از مهارت‌هایی که در مدرسه عالی مهارت منتقل می‌کنند سریعاً بازخورد دارد و می‌توانند جذب بازار کار و مشغول به کار شود و این مهم وقتی محقق می‌شود که باید مبتنی بر نیاز حرکت کرد و با نیازسنجی و معرفی رشته‌های مورد نیاز در تبیین و انتخاب رشته‌ها به دلیل جذابیتی که دارند نیازسنجی کنیم.

 نادی مطرح کرد:‌باید شبکه استادان رشته‌ها درگیر کار شوند با گفتمان استادان باید رشته‌های خود را در مدارس معرفی کنند با اعلام نیاز توسط جامعه، رشته‌های مورد نیاز فعال شوند و درباره جذب دانشجویان پیگیر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد