Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: امسال ۷۵ درصد ظرفیت ۴۰۰ هزار نفری این دانشگاه خالی ماند.   به گزارش ایرنا، محمدحسین امید روز چهارشنبه در نشست خبری افتتاح مرکز علمی، کاربردی باشگاه  فولاد مبارکه سپاهان در اصفهان اظهار داشت: ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور ۴۰۰ هزار نفر است که این تعداد  ۱۰۹ هزار نفر سهمیه سازمان سنجش برای پذیرش بود اما تنها  حدود ۸۰ هزار نفر ثبت‌نام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور عمده چالش پیش روی را موازی کاری‌ها و تداخل رشته‌ها مابین دانشگاه‌ها دانست و گفت:  شاهدیم برخی از دانشگاه‌های متبوع وزارت علوم به سمت رشته‌های مهارتی و فنی رفتند درصورتی‌که رشته‌های تئوری برای این دانشگاه‌ها تعریف‌شده است.   امید گفت: درگذشته شاغلان برای تحصیل در دانشگاه علمی و کاربردی سهم داشتند اما در ۲ سال اخیر جذب دانشجو بر پایه سوابق و مدارک تحصیلی است.   وی تصریح کرد: در یک مقطعی به تمام درخواست‌ها، مجوز علمی و کاربردی داده می‌شد اما سال‌های اخیر به هر رشته‌ای یک مجوز تخصیص و یک مرکز علمی و کاربردی در همان رشته حق فعالیت دارد ؛ در همین راستا یک هزار و ۱۰۰ مرکز را به  ۶۰۰ مرکز تقلیل دادیم،  درگذشته حتی ۱۰ مرکز علمی و کاربردی با یکدیگر همپوشانی داشت که امروز دیگر این مشکل وجود ندارد.   رییس دانشگاه علمی کاربردی خاطرنشان کرد:  دانشگاه علمی کاربردی بنایی بر جذب و استخدام مدرس ندارد و تمام مدرسان حق‌التدریسی هستند که مشکل پرداختی معوق با آن‌ها رفع شده است.   وی  ادامه داد: تاکنون آموزش ۲گانه در دانشگاه علمی کاربردی نداشتیم اما به‌تازگی مقرر شد با همکاری یکی از شرکت‌ها دوره‌های ۳ تا  ۶ ماهه صنعت نظری و عملی را راه‌اندازی کنیم.   افتتاح نخستین دانشگاه علمی کاربردی ورزشی در اصفهان    رییس دانشگاه علمی کاربردی همچنین  از انعقاد تفاهم‌نامه با باشگاه سپاهان و راه‌اندازی دانشگاه علمی کاربردی برای پوشش رشته‌های  ورزشی در استان اصفهان خبر داد و گفت: رشته‌های ورزشی در دانشگاه‌های علمی و کاربردی محدود بود که با افتتاح دانشگاه مزبور دامنه رشته‌های ورزشی در مقطع کاردانی و کارشناسی گسترده خواهد شد و از این به بعد اقدام به تعلیم و تربیت مربیان ورزشی می‌کنیم. وی گفت : همچنین رشته خبرنگاری در دانشگاه‌های علمی کاربردی مشهد و یزد راه‌اندازی شده است و  در اصفهان نیز تقاضا مطرح‌شده است و پیگیر آن برای راه‌اندازی هستیم.   مقطع کارشناسی ارشد تنها برای رشته‌های صنعتی تعریف‌شده است   رییس دانشگاه علمی کاربردی  همچنین مقطع کارشناسی ارشد را تنها ویژه رشته‌های صنعتی خواند و گفت:  صنایع یک پروژه را تعریف و دانشجویان‌ مقطع تحصیلات تکمیلی رشته‌های مرتبط صنعت اگر نتوانند در این پروژه موفق شوند، مدرکی به آن‌ها تخصیص نمی‌یابد.   در پایان این نشست مرکز علمی کاربردی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان گشایش یافت که روند پذیرش، تعداد دانشجویان و رشته های ورزشی در ۲ ماه آینده از طرف این باشگاه اعلام خواهد شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی علمی و کاربردی رییس دانشگاه راه اندازی دانشگاه ها مرکز علمی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۱۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند

به گزارش خبرنگار مهر، فرح حدیب ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا ببیند، تاکید کرد: مسائل کشور، چالش‌ها برای دانشگاه، می‌بایست مسائل حقیقی، واقعی و اصلی باشد.

وی با بیان اینکه تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان از جمله دیگر مسائل مهم در نظام دانشگاهی کشورمان است، افزود: فراتر از مسئله تعلیم، باید تربیت با جهت گیری معنوی و اخلاقی و تلطیف روحی در کنار دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان دانشجو از دیگر رسالت‌های دانشگاهی است که آن را دنبال می‌کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه اعضای هیأت علمی دانشگاه آزادهای کشور سه دسته هستند گروهی هیأت علمی پیوسته هستند گروهی هیأت علمی وابسته و گروه دیگر مدرس یارها هستند که تحولی در حوزه کارکرد استاد و دانشگاه و دانشجو را دنبال می‌کنیم، تاکید کرد: در واقع ما دانشگاه را در سند تحولی جدید دانشگاه آزاد به عنوان سکوی دانایی می‌دانیم.

حدیب گفت: تحولی که دنبال می‌کنیم، حرکت از دانشگاه مدرک گرا که استاد بر اساس تعداد مقاله ارزیابی شود و دانشجو هم علاقمند به گرفتن مدرک باشد به سمت دانشگاه تعاملی یاد دهی، یادگیری، ارزش آفرین، دانایی و توانایی است.

وی با بیان اینکه گروه‌های معماری و شهرسازی به واسطه اینکه در سبک زندگی مردم تأثیرگذار هستند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند، گفت: برای اینکه بتوانیم تأثیر فرهنگ ساز دانشگاه را داشته باشیم تلاش داریم که تعامل بین استاد به عنوان رابط با دانشجویان، گروه‌ها و دانشکدگان را تقویت کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث با بیان اینکه ۸۷۶ هیأت علمی در رشته معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد کشور مشغول به تدریس و فعالیت علمی هستند، تاکید کرد: ۱۹۲ دانشگاه آزاد کشور رشته معماری و شهرسازی را دارد و در این رشته‌ها ۴۸ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند همچنین سرانه هیأت علمی به دانشجویان ما در رشته معماری و شهرسازی ۵۶ نفر به یک عضو هیأت علمی است.

حدیب با بیان اینکه ۴۲ درصد اساتید معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد کشور خانم و مابقی آقایان هستند، تاکید کرد: رشته معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد در کشور، دارای شش استاد تمام، ۲۲ دانشیار و ۴۶۸ استاد یار است.

وی با بیان اینکه در گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد مجلات بسیار خوبی نیز به لحاظ علمی داریم، تاکید کرد: ۱۴ مجله امروز در این رشته‌ها فعال هستند که از بین آنها چهار مورد مرتبط با علمی، پژوهشی وزارت علوم و مقالات آی اس سی هم می‌شوند و هشت مورد دیگر هم گرید آ دانشگاه آزاد را دارند و دانشجویان دکترای ما می‌توانند برای پیش دفاع‌ها و گرفتن مجوز دفاع از آنها استفاده کنند.

کد خبر 6098438

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی برتر مسابقات ورزشی دانشگاه پیام نور کرمان
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند