Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه علمی کاربردی مرکز ذوب آهن اصفهان گفت: دانشگاه علمی کاربردی مرکز ذوب آهن اصفهان در سطح بندی سال ۹۹ در بین ۱۰ دانشگاه برتر مراکز علمی کاربردی کشور، قرار گرفت.

سعید ایرانپور در گفت و گو با ایسنا، در خصوص شاخصه های مورد بررسی برای کسب این رتبه، اظهار کرد: جهت گیری سیاستهای کلان مرکز در راستای تقویت فعالیت های علمی و مهارتی و تأکید بر پررنگ شدن فعالیت های دانشجویی در مقوله کارآفرینی، بسترساز نشاط علمی و بروز توانمندی ها و ظرفیت های دانشجویی در میادین علمی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فضا و پتانسیل های آموزشی بالقوه و بالفعل موجود در ذوب آهن، مجموعه عوامل تاثیرگذار در کسب امتیاز در رتبه بندی مذکور را کیفیت برگزاری دقیق و منسجم کلاس ها، کارگاه ها و آزمایشگاه ها و رعایت دقیق سرفصل دروس به ویژه کلاس های کاربینی، کارورزی و انجام بازدیدهای علمی، نتایج بازدیدهای مستمر هیئت نظارت وزارت علوم، بهره گیری از اساتید و مدرسان توانمند و خبره، مدیران گروه های آموزشی، پرسنل متخصص، فعال و دلسوز، تجهیزات آموزشی، ورزشی، برخوردار بودن امتیاز جوار کارگاهی و برگزاری منظم آزمون های پایان ترم در شرایط استاندارد با حفظ صحت آزمون ها و تایید کارشناسان ارزیاب، کسب مقام در المپیادهای ورزشی، جشنواره های قرآن و عترت، مناظره های دانشجویی، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی، مرکز مشاوره و ارائه خدمات مشاوره ای به دانشجویان و معرفی مدرسین نمونه و دانشجویان کارآفرین دانشگاه از طریق عملکرد شایسته ایشان به جامعه دانشگاهی کشور اعلام کرد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مرکز ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه مرکز ذوب آهن در میان دانشگاه های سطح دو مراکز علمی کاربردی کشور قرار دارد، تصریح کرد: مرکز سطح یک در میان دانشگاه های علمی کاربردی کشور وجود ندارد و امیدواریم با فعالیت های پژوهشی قابل توجه که از دو سال گذشته در این واحد در حال انجام است، بتوانیم به این رتبه دست یابیم.

ایرانپور تاکید کرد: مرکز ذوب آهن موفق به معرفی دو دانشجوی کارآفرین در کشور شده که یکی از دانش آموخته های این مرکز موفق به چاپ کتاب کارآفرینی و دیگر دانشجوی این مرکز نیز موفق به ثبت اختراع طرح هادی ریل شده است.

وی یکی از دغدغه های ذوب آهن را تولید ریل ملی دانست و گفت: با توجه به اینکه ذوب آهن اصفهان نخستین تولید کننده ریل ملی است، در این زمینه طراحی هادی ریل یکی از کارهای دانشجویی موفق محسوب می شود که ثبت اختراع این طرح انجام شده است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مرکز ذوب آهن اصفهان از موفقیت دانشجویان این مرکز در المپیاد مهارتی ماشین افزار خبر داد و افزود: در این رقابت ها دو مقام داشتیم و منتظر اعلام نتایج هستیم. 

ایرانپور همچنین از آغاز ثبت نام سال تحصیلی جدید در مرکز علمی کاربردی ذوب آهن همزمان با سراسر کشور خبر داد و گفت: مرکز آموزش علمی کاربردی ذوب آهن اصفهان در سال ۹۹ برای مهرماه سال جاری در مقطع کاردانی در رشته های  کاردان فنی مکانیک ماشین ابزار، کاردان فنی ایمنی کار و حفاظت فنی، کاردانی حرفه ای حسابداری – حسابداری صنعتی و مقطع کارشناسی در رشته های مهندسی فناوری مکانیک – ماشین ابزار، مهندسی فناوری کنترل- ابزاردقیق، مهندسی فناوری بازرسی جوش، کارشناسی حرفه ای ایمنی، سلامت و محیط زیست صنایع (HSE) و کارشناسی حرفه ای حسابداری-حسابداری صنعتی بدون آزمون دانشجوی زن و مرد می پذیرد.

وی با تاکید براینکه ثبت نام برای عموم، به ویژه پرسنل و خانواده های آنها به شرط داشتن حداقل مدرک دیپلم برای مقاطع کاردانی و مدرک فوق دیپلم برای مقاطع کارشناسی امکان پذیر است، خاطرنشان کرد: ثبت نام از ۱۱ شهریور از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی (www.sanjesh.org) امکان پذیر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علمی کاربردی مهارت محوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۰۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند

به گزارش خبرنگار مهر، فرح حدیب ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه دانشگاه نباید خود را از مسائل کشور جدا ببیند، تاکید کرد: مسائل کشور، چالش‌ها برای دانشگاه، می‌بایست مسائل حقیقی، واقعی و اصلی باشد.

وی با بیان اینکه تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان از جمله دیگر مسائل مهم در نظام دانشگاهی کشورمان است، افزود: فراتر از مسئله تعلیم، باید تربیت با جهت گیری معنوی و اخلاقی و تلطیف روحی در کنار دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان دانشجو از دیگر رسالت‌های دانشگاهی است که آن را دنبال می‌کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه اعضای هیأت علمی دانشگاه آزادهای کشور سه دسته هستند گروهی هیأت علمی پیوسته هستند گروهی هیأت علمی وابسته و گروه دیگر مدرس یارها هستند که تحولی در حوزه کارکرد استاد و دانشگاه و دانشجو را دنبال می‌کنیم، تاکید کرد: در واقع ما دانشگاه را در سند تحولی جدید دانشگاه آزاد به عنوان سکوی دانایی می‌دانیم.

حدیب گفت: تحولی که دنبال می‌کنیم، حرکت از دانشگاه مدرک گرا که استاد بر اساس تعداد مقاله ارزیابی شود و دانشجو هم علاقمند به گرفتن مدرک باشد به سمت دانشگاه تعاملی یاد دهی، یادگیری، ارزش آفرین، دانایی و توانایی است.

وی با بیان اینکه گروه‌های معماری و شهرسازی به واسطه اینکه در سبک زندگی مردم تأثیرگذار هستند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند، گفت: برای اینکه بتوانیم تأثیر فرهنگ ساز دانشگاه را داشته باشیم تلاش داریم که تعامل بین استاد به عنوان رابط با دانشجویان، گروه‌ها و دانشکدگان را تقویت کنیم.

مدیرگروه کشوری گردشگری و میراث با بیان اینکه ۸۷۶ هیأت علمی در رشته معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد کشور مشغول به تدریس و فعالیت علمی هستند، تاکید کرد: ۱۹۲ دانشگاه آزاد کشور رشته معماری و شهرسازی را دارد و در این رشته‌ها ۴۸ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند همچنین سرانه هیأت علمی به دانشجویان ما در رشته معماری و شهرسازی ۵۶ نفر به یک عضو هیأت علمی است.

حدیب با بیان اینکه ۴۲ درصد اساتید معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد کشور خانم و مابقی آقایان هستند، تاکید کرد: رشته معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد در کشور، دارای شش استاد تمام، ۲۲ دانشیار و ۴۶۸ استاد یار است.

وی با بیان اینکه در گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد مجلات بسیار خوبی نیز به لحاظ علمی داریم، تاکید کرد: ۱۴ مجله امروز در این رشته‌ها فعال هستند که از بین آنها چهار مورد مرتبط با علمی، پژوهشی وزارت علوم و مقالات آی اس سی هم می‌شوند و هشت مورد دیگر هم گرید آ دانشگاه آزاد را دارند و دانشجویان دکترای ما می‌توانند برای پیش دفاع‌ها و گرفتن مجوز دفاع از آنها استفاده کنند.

کد خبر 6098438

دیگر خبرها

  • مرکز مطالعات عراق با ۷۰ عنوان به نمایشگاه کتاب رسید
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود