Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان از اجرای ۱۱ رشته جدید که پس از دو سال توقف در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان راه اندازی می شوند، خبر داد و گفت: رشته هایی همچون کاردانی حرفه ای امور فرهنگی، کاردان حرفه ای تربیت مربی مهدکودک، کاردانی حرفه ای مددکاری اجتماعی شاخه‌های مددکاری خانواده، کودک و اورژانس و کارشناس حرفه ای موسیقی، سینما و کارگردانی و کاردانی حرفه ای نوازندگی کلاسیک از جمله این رشته ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ بهزاد رضایی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره مهلت ثبت نام متقاضیان در دانشگاه علمی کاربردی گفت: ثبت نام پذیرش دانشجویان دوره کاردانی از ۴ تا ۱۱ شهریور ماه و ثبت نام دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی نیز از ۱۱ تا ۱۷ شهریور ماه آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی چهار گروه آموزشی خدمات اجتماعی و مدیریت، فرهنگ و هنر، صنعت و کشاورزی جذب دانشجو دارد، افزود: ۱۶۰ کدرشته محل در دوره کاردانی و ۱۰۳ کدرشته محل در دوره کارشناسی ناپیوسته وجود دارد که ۸۷ کد رشته کاردانی و ۷۵ کدرشته کارشناسی ناپیوسته است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه در سال جاری 20 تا 30 درصد افزایش پذیرش دانشجو خواهیم داشت، گفت: برای سال جاری ۱۱ هزار و ۳۰۵ نفر در دوره کاردانی و ۷ هزار و ۵۸۷ نفر در دوره کارشناشی پذیرش خواهیم داشت. ضریب جذب دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان ۶۴.۵ درصد است که سال گذشته افزایش ۲۰ درصدی در پذیرش دانشجو داشتیم و امسال نیز شرایط به همین روال است.

رضایی ادامه داد: تمام مراکز علمی کاربردی کشور با ارزیابی های به شدت سختگیرانه مورد بررسی قرار گرفتند و در حال حاضر خوشبختانه اکثر مراکز استان در سطح ۲ و ۳ قرار دارند و در ارزیابی سال گذشته از میان ۱۰ مرکز برتر کشور دو مرکز ذوب آهن و هرند اصفهان در میان برترین ها قرار داشتند که در سطح دو هستند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی دانشجویان این دانشگاه از ۱۵ شهریور ماه آغاز می‌شود و ثبت نام دانشجویان مجازی خواهد بود، تصریح کرد: دانشجویان جدید الورود از اواسط مهر ماه کلاس های درسی خود را آغاز خواهند کرد.

11 رشته جدید در استان اصفهان مجدد تدریس میشود

وی از اجرای ۱۱ رشته جدید که پس از دو سال توقف در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان راه اندازی می شوند، خبر داد و گفت: رشته هایی همچون کاردانی حرفه ای امور فرهنگی، کاردان حرفه ای تربیت مربی مهدکودک، کاردانی حرفه ای مددکاری اجتماعی شاخه‌های مددکاری خانواده، کودک و اورژانس و کارشناس حرفه ای موسیقی، سینما و کارگردانی و کاردانی حرفه ای نوازندگی کلاسیک از جمله این رشته ها است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان ادامه داد: رشته های جدید را به گونه ای انتخاب کرده ایم که از موازی کاری اجتناب و رشته های مهارت محور را اولویت قرار دهیم.

رضایی همچنین از پذیرش ۱۶ کد رشته جدید برای نخستین بار در استان اصفهان خبر داد و گفت: رشته هایی همچون کاردانی حرفه ای انتظامات و حراست فیزیکی، کاردانی چاپ و پوشاک، کارشناسی حرفه ای مدیریت کسب و کار اینترنتی و ... از جمله این رشته ها است.

رضایی از راه اندازی مرکز مشاوره دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان خبر داد و گفت: ۲۰ مشاور به صورت مستقیم یا غیرمستقیم و کاملا رایگان در اختیار دانشجویان علمی کاربردی است که دسترسی به این مرکز از طریق سایت دانشگاه امکان پذیر است، همچنین رغبت سنجی نیز در سایت انجام می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان دانشجو دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان کاردانی حرفه ای پذیرش دانشجو خبر داد و گفت رشته جدید ثبت نام رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۹۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 

فرشته امین، مدیرکل دفتر مهارت دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ارتباط صنعت با دانشگاه اظهار کرد: در یک سیستمی متشکل از استاد، دانشجو، سازمان، دولت و ذی نفعان قرار گرفته ایم که هر کدام نقش مهمی بر عهده دارند، وقتی پای صحبت آن‌ها می‌نشینیم از ارتباط کمرنگ دانشگاه با صنعت گلایه‌مند هستند و دغدغه‌هایی دارند، اما این تنها کافی نیست؛ چرا که همه ما باید خود را در این سیستم یک فرد مسئول بدانیم و پای کار بیاییم. 

وی افزود: عضو هیئت علمی دانشگاه و سازمان‌ها و بخش‌های مختلف باید با همکاری یکدیگر ارتباط صنعت با دانشگاه را تقویت ببخشند؛ برگزاری رویداد‌هایی از قبیل نمایشگاه بازار کار هم با هدف افزایش آمار اشتغال و معرفی صنایع به دانشجویان و فارغ التحصیلان انجام می‌شود تا آنها بتوانند متناسب رشته تحصیلی خود فعالیتی را به ثمر برسانند. 

امین تصریح کرد: برخی از سازمان‌ها هنوز توجیه نشده اند که چرا دانشجو باید ۷۰ ساعت از زمان خود را در صنایع بگذراند و در مقابل کارفرما هم به ارزیابی او اقدام کند، در صورتی که اگر به سیستم مذکور اعتقاد و دیدبلند مدت داشته باشیم، همه باید در مقطعی سرمایه گذاری کرده و وقت و انرژی بگذاریم تا تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه جدی گرفته شود. 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: طبق برنامه ریزی ۲ ساله باید برنامه‌های خود را تحقق ببخشیم تا ارتباط دو سویه صنعت و دانشگاه بیش از پیش پررنگ‌تر شود، هم اکنون دانشجویان در برخی از حوزه‌ها مثل رشته‌های فنی مهارت‌های خوبی دارند، اما با توجه به ماهیت رشته ها، دانشجو باید در دوران تحصیل خود مهارت‌هایی را کسب کند، در مقابل در برخی از رشته‌ها این مهارت آموزی کمتر است. 

امین گفت: مهارت‌های عملی مانند کار گروهی، مدیریت زمان، برنامه ریزی، توانایی حل مسئله، رهبری و ... در رشته‌های فنی آموزش داده می‌شود، اما هم اکنون دغدغه ما در دانشگاه‌ها این است که دانشجو در بدو ورود به بازار کار نمی‌تواند کار گروهی انجام دهد و نامه اداری بنویسد و توانایی حل مسئله و مدیریت را ندارد که باید روی این مسائل تاکید کنیم. پس تمرکز ما هم روی مهارت‌های عملی و رفتاری است. 

وی بیان کرد: مهارت‌های سخت در برخی از رشته‌ها هم اکنون قوی‌تر است و به همین علت متقاضی بازار کار در آن رشته‌ها بیشتر و در برخی دیگر ضعیف‌تر است.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور