Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@06:35:42 GMT

تربیت نیروی انسانی خلاق اقتصاد کشور را شکوفا می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۲۹۹۰

تربیت نیروی انسانی خلاق اقتصاد کشور را شکوفا می‌کند

بهزاد رضایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در سالن همایش‌های مرکز جامع علمی کاربردی استان اصفهان افزود: یکی از مشکلات عمده در کشور مباحث اقتصادی است در همین راستا مشکلاتی در حوزه کارآفرینی، اشتغال و استفاده از سرمایه‌های انسانی وجود دارد.

وی با بیان اینکه آموزش در کشور ما مظلوم واقع شد، ادامه داد: اکنون با انبوهی از دانش آموختگان رو به رو هستیم اما در راستای تربیت نیروی متناسب با نیاز موجود جامعه و اقتصاد برتر حرکت نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان گفت: نقشه جامع علمی کشور و توسعه مهارت در آموزش‌ها از اهداف دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی بود.

وی با بیان اینکه قرار بود در برنامه پنجم توسعه به ۳۰ درصد رشته‌های فنی و حرفه‌ای دست یابیم اما اکنون در برنامه ششم توسعه به ۱۷ درصد رسیدیم، گفت: اگر قصد تقویت رشته‌های مهارتی و افزایش کارآفرینی نیازمند ارزش آفرینی و تربیت نیروی انسانی خلاق است.

رضایی خاطرنشان کرد: امسال بیش از ۸۰۰ هزار نفر از فرزندان این کشور در کنکور رشته تجربی شرکت می‌کنند این در حالیست که فقط به پنج هزار نفر برای دانشگاه‌های دولتی نیاز است.

وی با اشاره به اینکه در رشته‌های مهارتی، ریاضی فیزیک، فنی و مهندسی اکثر صندلی‌ها خالی مانده است، خاطرنشان کرد: باید خانواده‌ها را هدایت و آگاه می‌کردیم تا فرزندان را به سمت علایق و انگیزه‌های خود سوق دهند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی اصفهان بیان کرد: باید مشخص شود چه کسی برای چه رشته‌ای مناسب است، باید ظرفیت سازی در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: اگر فرزندان به سمت علایق، انگیزه‌ها و توانمندی‌های خود حرکت نکنند نمی‌توانیم مشکلات اقتصادی کشور را مرتفع و چرخه اقتصادی کشور را به حرکت در بیاوریم.

دانشجویان علمی کاربردی اصفهان رغبت‌سنجی می‌شوند

مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور که به صورت ویدیو کنفرانس در این برنامه حضور داشت، گفت: در ثبت نام این دوره دانشگاه جامع علمی کاربردی بحث رغبت‌سنجی و هدایت آن توسط تست در هنگام ثبت نام صورت می‌گیرد.

محمد حسین موسی زاده بیان کرد: اجرای رغبت سنجی نیازمند ایجاد سازوکار توسط سازمان سنجش است که در صورت عدم اجرای این مهم در ۱۵ شهریور حین ثبت نام تست را از دانشجویان اخذ می‌کنیم که در صورت عدم رغبت در رشته‌ای به رشته‌های دیگر هدایت می‌شوند.

وی کارآفرینی را نوعی ارزش آفرینی دانست و اضافه کرد: نگاه به ارزش آفرینی از فردی تا سازمانی صورت می‌گیرد و باید کشور را از شعار به سمت واقعی سازی هدایت کنیم.

مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان ابراز امیدواری کرد با توجه به رسالت‌های علمی کاربردی در زمینه کارآفرینی باید شناساندن افراد ارزش آفرین به جامعه را سرلوحه کار قرار دهیم.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف ما الگوسازی است و باید ارزش آفرینان به عنوان الگو به جامعه شناسانده شوند، خاطرنشان کرد: باید نیازها را به صورت واقعی بسنجیم، هرچقدر بتوانیم به دانش آموزان و دانشجویان الگوسازی درست را یاد دهیم آینده خوبی را برای جامعه متصور خواهیم شد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان دارای ۲۰ هزار دانشجو در حدود ۴۰ مرکز آموزشی است.

این دانشگاه از سال ۱۳۷۱ در اصفهان آغاز به فعالیت کرد و تاکنون ۹۹ هزار و ۸۸۵ هزار دانش آموخته دارد.

برچسب‌ها اشتغال زایی اصفهان دانشگاه جامع علمی کاربردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی اصفهان دانشگاه جامع علمی کاربردی اشتغال زایی اصفهان دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی

به گزارش خبرنگار مهر, دریادار فرامرز نصری صبح چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه دریایی امام خمینی نوشهر با بیان اینکه ارزش‌های کلیدی در نیروی دریایی و در حوزه تربیت داریم، محوری بودن تربیت و اولویت دادن به آن را از جمله محورها برشمرد.

وی التزام عملی به ارزش‌های دینی و تربیت جوان متناسب با تراز انقلاب اسلامی را از دیگر محورها بیان کرد وگفت: مهارت دینی, امنیتی، مهارت تخصصی و عمومی سپاری ۴ برنامه مهم ترسیم شده در این نیرو است.

وی با عنوان اینکه درحوزه‌های تجهیزاتی و فضای آموزشی نیز رشد خوبی داشته‌ایم, گفت: معلمی کار خلاقانه و عشق محسوب می‌شود.

دریادار نصری انگیزه بخشی را از مهم‌ترین کارهای معلمان بیان کرد و گفت: باید از روش‌های نوآورانه استفاده کنیم و محیط مناسبی را برای تربیت دانشجو فراهم کنیم.

وی مسائل تربیتی و آموزشی را در دانشگاه‌های نظامی حائز اهمیت دانست و گفت: با توجه به اینکه دانشگاه نقش الگویی دارد این مسئله کار را سخت کرده است.

کد خبر 6100014

دیگر خبرها

  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • سکوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها محکوم است | به هیچ تهدیدی توجه نداریم
  • ساخت روزانه ۲.۵ کلاس درس در استان اصفهان
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان