Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@04:12:29 GMT

جامعه امروز نیازمند نیروی کارآفرین با مهارت بالا است

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۱۰۱۳

جامعه امروز نیازمند نیروی کارآفرین با مهارت بالا است

رئیس دانشگاه علمی کاربردی اصفهان گفت: جامعه امروز ما نیازمند نیروی کارآفرین با ویژگی‌های مهارتی بالا است که متناسب با نیاز جامعه باشد.

بهزاد رضایی صبح امروز، چهارشنبه ۱۵ مردادماه در نشست بررسی ابعاد کارآفرینی مسعود صرامی که در محل دانشگاه علمی کاربردی اصفهان برگزار شد با بیان اینکه یکی از مشکلات عمده کشور بحث اقتصادی است، اظهار کرد: کارآفرینی، اشتغال و استفاده از سرمایه‌های انسانی از بزرگ‌ترین سرمایه‌های هر انسان است و از جمله چالش‌های بزرگ در کشور ما محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چنانچه بخواهیم اقتصاد کشور شکوفا شود، کارآفرینی باید به عنوان یک اصل و الگو مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی اصفهان خاطر نشان کرد: تربیت نیروی انسانی خلاق و کارآفرین اهمیت زیادی دارد، اما متاسفانه امروز آموزش عالی و آموزش در کشور ما مظلوم واقع شده است.

رضایی تصریح کرد: قرار بر این بود که آموزش عالی در زمینه رشته‌های مورد نیاز جامعه و تربیت نیروی انسانی برای این رشته‌ها برنامه ریزی کند.

وی ادامه داد: جامعه امروز ما نیازمند نیروی کارآفرین با ویژگی‌های مهارتی بالا است که متناسب با نیاز جامعه باشد، اما متاسفانه بیشتر دانش آموزان تمایل به ادامه تحصیل در بعضی رشته‌ها دارند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان گفت: نقشه جامع علمی کشور در تاریخ نهم تیر ماه ۹۹ ابلاغ شد و براین اساس قرار است وزارت علوم ظرف مدت ۶ ماه رشته‌ها و دوره‌های متناسب با نیاز جامعه را در حوزه‌های صنعت معدن و تجارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی و سایر حوزه‌ها شناسایی کند تا افرادی توانمند و با مهارت تربیت شوند که بتوانند مشکلات را رفع کنند.

رضایی عنوان کرد: علاوه بر این قرار بود سهم رشته‌های فنی و حرفه‌ای در آموزش و پرورش ۳۰ درصد باشد؛ در حالی که تنها ۱۷ درصد آن محقق شده و ظرفیت سازی در حوزه فنی و مهندسی و کار و دانش در آموزش و پرورش انجام نشده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۸۰۰ هزار دانش آموز ما قصد ادامه تحصیل در رشته علوم تحربی را دارند و صندلی‌های رشته‌های مهارتی و فنی و مهندسی ما خالی است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی اصفهان تاکید کرد: دانش آموزان باید از دوره متوسطه مهارت‌های فنی را یاد بگیرند؛ فرهنگ سازی باید انجام شود تا خانواده‌ها و دانش آموزان نسبت به رشته‌ها و نیازهای جامعه آگاهی پیدا کنند تا با تربیت نیروی ماهر چرخ اقتصاد کشور بچرخد.

محمدحسین موسی زاده افزود: موضوع کارآفرینی و ارزش آفرینی در جامعه ما اهمیت زیادی دارد و این شعاری است که در بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ دنیا به کار گرفته شده و اهمیت آن اثبات شده است.

مدیر کل دفتر فناوری و تجاری سازی دانشگاه علمی کاربردی تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی سعی کرده افرادی را که در حوزه کارآفرینی موفق بوده‌اند را ارزش گذاری کرده و به عموم جامعه بشناسانند.

کد خبر 437354

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کارآفرینی کارآفرینان دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی اصفهان نیروی انسانی تربیت نیروی انسانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علمی کاربردی اصفهان رئیس دانشگاه علمی کاربردی نیاز جامعه رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • اختتامیه جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) برگزار شد
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد