Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،وحید مؤمن‌زاده مدیر آموزشی مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنعتی انتخاب اصفهان  امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت : دانشگاه جامع علمی کاربردی به برگزاری سلسله همایش‌های «دانشجوی امروز، کارآفرین فردا» با رویکردهای صنعت، مدیریت، فرهنگ و هنر و کارآفرینی در تاریخ‌های 20 و 27 دی و 11 بهمن اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همایش دانشجوی امروز، کارآفرین فردا با رویکرد صنعت روز پنج‌شنبه 20 دی ماه ساعت 8:30 همراه با سخنرانی رئیس مجتمع دانشگاهی مواد و فرآیندهای ساخت مالک اشتر، رئیس انجمن جوشکاری و آزمایش‌های غیر مخرب ایران و رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان در تالار همایش‌های مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری اصفهان برگزار می‌شود.

مدیر آموزشی مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنعتی انتخاب اصفهان تصریح کرد: این همایش‌ها با هدف ایجاد بستری مناسبت برای ارائه دستاوردهای کارآفرینی، ارتباط با جامعه و سازمان‌ها، معرفی فعالان و پژوهشگران در زمینه کارآفرینی در صنایع مختلف و ارتقای سطح دانش، مهارت‌های کارآفرینی و ترویج فرهنگ آن در بین دانشجویان انجام می‌شود.

تفاهم‌نامه بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و نظام مهندسی برای اجرای دوره‌های تک‌درس

مؤمن‌زاده بیان داشت: در همایش روز پنج‌شنبه تفاهم‌نامه‌ای در جهت اجرای دوره‌های تک‌درس و کوتاه‌مدت بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و نظام مهندسی به صورت کارورزی یا کاربینی در محیط واقعی کسب و کار و زیر نظر سازمان به طور عملی برای دانشجویان و تعریف دوره‌های کوتاه‌مدت برای برطرف شدن نیاز آمورشی کارکنان نظام مهندسی منعقد خواهد شد.

وی اذعان کرد: محور برگزاری سلسله همایش‌ها معرفی رویکردهای نوین در تدوین رشته‌هایی است که بر اساس نیاز بازار کار و با رویکرد شغل محوری با استفاده از دانش روز و رفع نیاز صنعت، تبیین و تقویت عوامل تأثیرگذار در ارتقا سطح علمی و فنی افراد مؤثر در حوزه‌های مختلف، تبیین دستاورد دانشگاه علمی کاربردی در پرورش نیروی انسانی ماهر و کارآمد است.

فرصت‌های کارآفرینی در رشته‌های دانشگاهی شناسایی می‌شود

مدیر آموزشی مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنعتی انتخاب اصفهان ادامه داد:  شناسایی فرصت‌های کارآفرینی در رشته‌های مدون شده دانشگاهی و نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی در توسعه فضای کارآفرینی از دیگر محورهای برگزاری این همایش‌ها قرار دارد.

مؤمن‌زاده تصریح کرد :  مبانی فلسفه وجودی و ضرورت فعالیت و ارتقای دانشگاه در اسناد بالادستی تبیین شده است و در این راستا آموزش نیروی انسانی متخصص،کارآمد و ماهر متناسب با نیاز بازار کار فعلی و آینده، ارتقای توان کارآفرینی و ایجاد فرصت شغلی پایدار با تأکید بر استفاده از توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان از جمله مهم‌ترین موارد مرتبط در سیاست‌های کلی اشتغال است.

وی اظهار کرد: دانشگاه علمی و کاربردی با شعار دانشگاه نسل سوم دانشگاه کارآفرین با رویکرد توانمندسازی دانشجویان اقدام به آموزش علمی کرده و با توجه به آمار منتشر شده در مرجع دانشگاه‌های ایران UNIREF دغدغه اصلی این محققان مبحث کارآفرینی در نیازهای اصلی کشور به منظور عدم وابستگی اقتصادی کشور است.

مدیر آموزشی مرکز آموزش علمی کاربردی گروه صنعتی انتخاب اصفهان عنوان داشت: مراکز مختلف دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان اصفهان با همکاری یکدیگر اقدام به برگزاری این سلسله همایش‌ها کرده و یکی از نتایج مهم آن‌ها می‌توانند تغییر نگرش مردم نسبت به دانشگاه باشد، تصور عمومی از دانشگاه دروس تئوری، تخته و کلاس و مدرک است در حالی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی افراد محیط واقعی کار را تجربه می‌کنند و بر اساس آمار برای حدود 80 درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه اشتغال ایجاد شده است.

اشتغال به تحصیل 17 هزار دانشجو در دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی استان

 محسن بانک رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی خدمات علمی صنعتی اصفهان در ادامه بیان کرد: حدود 17 هزار دانشجو در دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی استان مشغول به تحصیل هستند و تعداد 36 مرکز در سطح استان مشغول به فعالیت آموزشی هستند، از این میان 14 هزار دانشجوی این دانشگاه همزمان با ادامه تحصیل مشغول به کار هستند.

وی گفت: یکی از اهداف این همایش‌ها روشن شدن نقش دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی در اذهان عمومی جامعه است چون بسیاری از افراد نسبت به این دانشگاه و فعالیت‌های آن آشنایی ندارند در حالی که این دانشگاه توانسته است در رشته‌های مختلف با توجه به خوشه‌بندی‌های صورت گرفته اقدامات درخوری را ارائه دهد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی خدمات علمی صنعتی اصفهان ابراز داشت: خروجی‌های دیگر این همایش شناسایی فرصت‌های کارآفرینی در رشته‌های جدید مدون شده، نقش دانشگاه علمی کاربردی در صنعت و توسعه فضای کسب و کار معرفی رویکردهای نوین بر اساس رشته‌های جدید است، به عنوان مثال دانشگاه با حدود 13 هزار و 500 کد رشته آموزشی شروع به فعالیت کرد اما امروز برای حدود 5 هزار کد رشته دانشجو می‌پذیرد.

بانک تأکید کرد : انعطاف‌پذیری در رشته‌های پذیرش دانشجو نشان‌دهنده رویکرد تقاضامحور جامعه و صنعت در این دانشگاه است، مشاوران مدرسه و معلمان کارآفرینی هنرستان‌ها می‌توانند نقش مهمی در معرفی این دانشگاه به دانش آموزان داشته باشند، در همین راستا روز پنج‌شنبه 100 نفر از دانش‌آموختگان موفق دانشگاه در همایش به بیان دستاوردهای خود می‌پردازند.

دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی نسل سومی بر مبنای کارآفرینی است

اسماعیل کریمیان معاون آموزشی مرکز آموزشی علمی کاربردی ذوب‌آهن اصفهان نیز با اشاره به دسته‌بندی دانشگاه‌ها در کشور توضیح داد: نسل اول دانشگاه‌ها با رویکرد آموزش محور شروع و به تدریج و تا به امروز منسوخ شد، نسل دوم دانشگاه‌های پژوهش محور هستند که یک گام نسبت به قبل ارتقا پیدا کرده و در حوزه تحقیقات فعالیت داشتند، دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی نسل سومی است که مبنای آن کارآفرینی مبتنی بر حل مسأله و شغل محور با تجربه محیط واقعی کسب و کار است.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۶۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد