Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > اصفهان - رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با تاکید بر اینکه بین‌المللی کردن مدارک دانشگاهی دانشگاه علمی کاربردی در دستور کار است، گفت: شورای روابط بین‌الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی تشکیل شده است و در این شورا بین‌الملی شدن مدارک دانشگاه جامع علمی کاربردی را دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  سید حسن قاضی عسگر در ایده تاب صنعت فرش و نساجی دانشگاه علمی کاربردی ایران سپهر با اشاره به اینکه در حال حاضر 27 هزار دانشجو در 43 مرکز دانشگاه علمی و کاربردی استان اصفهان مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: بیش از سه هزار استاد دانشگاه نیز در این مراکز تحصیلی به تدریس می‌پردازند و این در حالی است که هنوز ظرفیت‌های خالی زیادی را نیز برای پذیرش دانشجو داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه فعالیت دانشگاه علمی کاربردی بر مبنای آموزش در راستای نیازهای جامعه است، افزود: ما سعی در توسعه فعایت دانشگاه علمی کاربردی در سطح بین‌المللی داریم و خوشبختانه تاکنون سه مرکز دانشگاهی از دانشگاه‌های علمی کاربردی استان اصفهان موفق شده‌اند دوره‌های مشترک مهارت آموزی را با دانشگاه‌های آلمان و سوییس برگزار کنند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در ادامه گریزی هم به روز صادرات زد و تصریح کرد: امروز نقش دانش آموخته‌های ما و کاردان‌ها و کارشناسان ما در حوزه صادرات نیاز به آسیب‌شناسی دارد و وضعیت خوبی را در این راستا نداریم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر باید در صنعت کارشناسانی فعالیت داشته باشند که بتوانند تکنولوژی و فناوری را اداره کنند و ایده پرداز باشند، افزود: این افراد باید توانایی تعمیر و نگهداری خطوط تولید را داشته باشند.

20 درصد آموزش در دانشگاه‌های کشور مهارتی است

قاضی عسگر با بیان اینکه آموزش مهارتی در دنیا مورد توجه بوده و یکی از عوامل توسعه کشورها به شمار می‌رود، اضافه کرد: در کشورهای پیشرفته حدود 80 درصد آموزش‌ها آموزش مهارتی است و این در حالی است که در کشور ایران 80 درصد آموزش‌ها نظری و 20 درصد آموزش مهارتی است.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها باید با توجه به مشکل بیکاری حاکم بر کشور نسبت به تحصیل فرزندانشان در رشته‌های فنی و مهارتی توجه داشته باشند، گفت: البته باید توجه داشته باشیم که در کشور ما به دلیل مدرک گرایی بودن سیستم اداری به مهارت و توانایی توجهی نمی‌کنند و دریافتی کاردان‌های لایق و فعالان فنی در حد افراد مدرک به دست نیست.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی عدم تعیین واقعی نرخ ارز را نیز از دیگر مشکلات کشور در حوزه صادرات عنوان کرد و گفت: نرخ ارز در کشور ما بر اساس قیمت نفت تعیین می‌شود و این امر همه شرایط ما را تحت الشعاع قرار داده است که این امر باعث فرار سرمایه‌های کشور به خارج از کشور شده است.

وی با بیان اینکه در کشور ایران برای تحقیق و توسعه هزینه‌های کمتری صورت می‌گیرد، ابراز داشت: باید توجه داشت که با سیاست‌های غلط در کشور دانش‌اموخته‌های ما مورد استفاده قرار نگرفتند و نرخ بیکاری بالا رفت.

قاضی عسگر با بیان اینکه با توجه به کاهش کیفیت تولیدات داخل افزایش واردات در دستور کار قرار گرفت، افزود: با این امر تولید داخل فلج شد و در نهایت افزایش بیکاری را داشتیم.

ایده‌تاب‌ها می‌تواند فرصت خوبی برای استفاده از استعداد دانشجویان خلاق باشد

وی با بیان اینکه ایده‌تاب‌ها می ‌تواند فرصت خوبی برای استفاده از استعداد دانشجویان خلاق باشد، ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که دانشگاه‌های ما باید کیفیت را سرلوحه فعالیت‌های آموزشی خود قرار دهند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی در ادامه با تاکید بر اینکه بین‌المللی کردن مدارک دانشگاهی دانشگاه علمی کاربردی در دستور کار است، تصریح کرد: شورای روابط بین‌الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی تشکیل شده است و در این شورا بین‌الملی شدن مدارک دانشگاه جامع علمی کاربردی را دنبال می‌کنیم.

 

46

کلید واژه‌ها : استان اصفهان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۰۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مطهری، روز معلم و مقام استاد با حضور استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی، معلمان و کادر اجرایی واحد سما، آیت‌الله حسین شاکری‌فر امام جمعه ممسنی، مجید انصاری نماینده مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، امید نصیبی منتخب مردم شهرستان‌های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تأمین، رؤسای مراکز علمی دانشگاه‌های شهرستان ممسنی و رستم و استادان، شهردار و اعضای شورای شهر ممسنی، فرمانداران شهرستان رستم و کوهچنار و جمعی از نخبگان در واحد ممسنی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در این نشست گفت: حرکت در مسیر تفکر و گفتمان علوی شهید مطهری نیاز ضروری استادان در مواجهه با مطالبات دانشجویی است.

علی کریمی عنوان کرد: پارادایم عملکرد دانشگاه آزاد ممسنی با تغییرات اساسی مواجه شده و این تغییرات از اعتماد و نیاز جامعه برای رفع مشکلات به دانشگاه حاصل شده است.

وی با تأکید بر اینکه منبعی ارزشمند‌تر از دانشگاه برای رفع مشکلات نیست، ادامه داد: در این راستا باید فضای دانشگاه را با توجه به نیاز جامعه و شهرستان به سمت تمدن‌سازی سوق دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی تشریح کرد: در این مسیر دست معلمان و استادان دلسوز جامعه را می‌فشاریم و باید رویکرد دانشگاه را از نمای آموزش و پژوهش سنتی به نمای خلّاقانه، فناورانه و دانشگاه کارآفرین تغییر دهیم و نگاه و ایده ما باید در این زمینه تغییر یابد.

کریمی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش باید چرخش تحول‌آفرین از آموزش حافظه‌محور به یادگیری عمیق و کاربردی و بسترساز اشتغال دانش‌بنیان داشته باشیم.

وی یادآور شد: دانشگاه‌ها باید در حوزه پژوهش با رویکرد تحول‌آفرینی از عرصه‌محوری مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور و متناسب با نیاز‌های جامعه کنند و در عرصه فرهنگی چرخش تحول‌آفرین در حوزه پژوهش از روزمرگی فرهنگی به روزآمدی فرهنگی و تربیتی باشد.

امام جمعه ممسنی هم به تشریح فلسفه روز استاد و جایگاه آن در دانشگاه پرداخت و افزود: معلمان و استادان باید خود را در جایگاهی ببینند که خط مقدم تربیت دانش‌آموزان و دانشجویان برای تمدن نوین اسلامی هستند.

شاکری‌فر اظهار کرد: گاهی سخن یک معلم و استاد در کلاس درس، زندگی یک خانواده را متحول می‌کند؛ چراکه صحبت‌های او یک نسل را نجات می‌دهد و فکر و روش‌شان را دگرگون می‌سازد.

انصاری نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی و امید نصیبی منتخب این دو شهرستان در مجلس شورای اسلامی هم با تشریح فلسفه روز استاد، نخبگان را به اصل وحدت، همدلی و هم‌افزایی در راستای استفاده از ظرفیت نخبگانی برای رفع مشکلات شهرستان ممسنی دعوت کردند.

سیف‌الله خسروانی استاد گروه معارف هم درباره اهمیت روز معلم و مقام شامخ استاد سخنانی ایراد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرخش تحول‌آفرین از مقاله‌گرایی غیرهدفمند به پژوهش‌های کاربردی و تقاضامحور
  • ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • در برگزاری این رویداد مشارکت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها بسیار قابل قبول بود
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی