Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@03:21:33 GMT

فرار سرمایه‌های داخلی با تعیین نشدن نرخ واقعی ارز

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۷۶۸۰۳

فرار سرمایه‌های داخلی با تعیین نشدن نرخ واقعی ارز

رییس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه نرخ ارز در کشور بر اساس قیمت نفت تعیین می‌شود، گفت: عدم تعیین واقعی نرخ ارز، حوزه صادرات را تحت الشعاع قرار داده و باعث فرار سرمایه‌های داخلی به خارج از کشور شده است. آفتاب‌‌نیوز : سید حسن قاضی عسگر در ایده تاب صنعت فرش و نساجی دانشگاه علمی کاربردی ایران اظهار کرد: امروز نقش دانش آموختگان، کاردان‌ها و کارشناسان در حوزه صادرات نیاز به آسیب‌شناسی دارد، زیرا وضعیت خوبی را در این راستا نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، وی افزود: در حال حاضر باید در صنعت کارشناسانی فعالیت داشته باشند که بتوانند تکنولوژی و فناوری را اداره کنند و ایده پرداز باشند، این افراد باید توانایی تعمیر و نگهداری خطوط تولید را داشته باشند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر آموزش مهارتی در دنیا مورد توجه بوده و یکی از عوامل توسعه کشورها همین امر است، در کشورهای پیشرفته حدود 80 درصد آموزش‌ها آموزش مهارتی است، اما در ایران 80 درصد آموزش‌ها نظری و 20 درصد آموزش مهارتی است.

قاضی‌عسگر با بیان اینکه خانواده‌ها باید نسبت به تحصیل فرزندانشان در رشته‌های فنی و مهارتی توجه داشته باشند، اضافه کرد: در کشور به دلیل مدرک گرایی بودن سیستم اداری به مهارت و توانایی توجهی نمی‌کنند و دریافتی کاردان‌های لایق و فعالان فنی در حد افراد مدرک به دست نیست.

وی ادامه داد: عدم تعیین واقعی نرخ ارز از دیگر مشکلات کشور در حوزه صادرات است، نرخ ارز در کشور بر اساس قیمت نفت تعیین می‌شود و این امر همه شرایط را تحت الشعاع قرار داده است و باعث فرار سرمایه‌های کشور به خارج از کشور شده است.

رییس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان تصریح کرد: در کشور برای تحقیق و توسعه هزینه‌های کمتری می‌شود و با سیاست‌های غلط در کشور دانش‌آموخته‌های ما مورد استفاده قرار نگرفتند و نرخ بیکاری بالا رفت.

قاضی عسگر با بیان اینکه با توجه به کاهش کیفیت تولیدات داخل، افزایش واردات در دستور کار قرار گرفت، افزود: با این امر تولید داخل فلج شد و در نهایت شاهد افزایش بیکاری بودیم. اما ایده‌تاب‌ها می‌تواند فرصت خوبی برای استفاده از استعداد دانشجویان خلاق باشد و دانشگاه‌ها باید کیفیت را سرلوحه فعالیت‌های آموزشی خود قرار دهند.

وی اضافه کرد: شورای روابط بین‌الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی تشکیل شده است و در این شورا بین‌الملی شدن مدارک دانشگاه جامع علمی کاربردی را دنبال می‌کنیم.

رییس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر 27 هزار دانشجو در 43 مرکز دانشگاه علمی و کاربردی استان اصفهان مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: بیش از سه هزار استاد دانشگاه نیز در این مراکز به تدریس می‌پردازند، اما هنوز ظرفیت‌ خالی برای پذیرش دانشجو داریم.

قاضی عسگر با بیان اینکه فعالیت دانشگاه علمی کاربردی بر مبنای آموزش در راستای نیازهای جامعه است، افزود: سعی در توسعه فعالیت دانشگاه علمی کاربردی در سطح بین‌المللی داریم و خوشبختانه تا کنون سه مرکز دانشگاهی از دانشگاه‌های علمی کاربردی استان اصفهان موفق شده‌اند دوره‌های مشترک مهارت آموزی را با دانشگاه‌های آلمان و سوییس برگزار کنند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۶۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمد رحمتی امروز سه‌شنبه در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه که در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه با ۱۲ دانشکده، ۱۲ مرکز آموزشی و درمانی و هزار و ۵۴۰ عضو هیات علمی در قالب ۹۶ گروه آموزشی که شامل ۲۴ گروه بالینی و ۷۲ گروه علوم پایه است، به ۱۲ هزار دانشجو خدمت آموزشی ارایه می‌دهد، اظهار کرد: این آمار دانشگاه را به دومین دانشگاه بزرگ علوم پزشکی در سطح کشور تبدیل کرده است.

نیروی انسانی؛ مهمترین قوه بالنده هر سازمان

وی با اشاره به روند تغییر تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه، عنوان کرد: مهمترین قوه بالنده هر سازمان، نیروی انسانی است. تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از هزار و ۴۴۲ عضو در سال ۹۸ به ۱۵۴۰ عضو در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

وی افزود: طی فراخوان نوزدهم و بیستم جذب اعضای هیئت علمی نیز ۲۰۰ نفر دیگر به این تعداد افزوده خواهد شد.

به گفته دکتر رحمتی، در دانشگاه‌های تیپ یک و پیشرو یا به بیان دیگر دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم، هرم متناسب مرتبه اعضای هیئت علمی هرمی است که مربی کمترین آمار و استاد بیشترین آمار را به خود اختصاص دهد.

وی در همین راستا افزود: تعداد مربی‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۴۰۲، ۱۹ نفر، استادیار ۷۰۱ نفر، دانشیار ۴۵۸ نفر و استاد ۳۶۲ نفر است که این رقم نسبت به سال ۹۸ رشد ۱۳۰ نفری داشته است.

معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: تعداد فراگیران دانشگاه در سال ۹۸، ۹ هزار و ۳۸۵ نفر بوده که این رقم در سال ۱۴۰۲ به ۱۱ هزار و ۹۲ نفر رسیده است.

وی رشد تعداد فراگیران را شمشیر دولبه‌ای دانست که در کنار فراهم کردن امکان ادامه تحصیل داوطلبان بیشتر، به دلیل توسعه نامتناسب زیرساخت‌ها، می‌تواند کیفیت آموزش را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

رحمتی با بیان اینکه ۵۶ درصد از دانشجویان مشغول به تحصیل در مقطع under graduate و ۴۴ درصد مشغول به تحصیل در مقطع post graduate هستند، بر ضرورت افزایش دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (post graduate ) تاکید کرد.

معاون آموزشی دانشگاه علاوه بر توضیح در خصوص برنامه چهارساله معاونت آموزشی از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴، گفت: در کنار برنامه‌هایی از جمله نیل به مرجعیت علمی، استقرار سیستم یکپارچه مدیریت اطلاعات آموزشی، توسعه کمی و کیفی آموزش مجازی و آموزش ترکیبی، استقرار نظام جامع مدیریت کیفیت گروه‌های آموزشی و توسعه برنامه‌های توان‌افزایی آموزشی مبتنی بر صلاحیت اساتید و ‌فراگیران، برنامه‌ طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی با مشارکت انجمن‌ها و مراکز آموزشی خارج از دانشگاه به عنوان برنامه دوازدهم و همسو با شعار امسال مقام معظم رهبری تعریف شده است.

رحمتی با اشاره به اهم اقدامات و دستاوردهای معاونت آموزشی، تصریح کرد: در راستای هوشمندسازی آموزش علوم پزشکی، انستیتو ملی آموزش مبتنی بر شبیه‌سازی و نرم‌افزارهای آموزشی در حوزه‌های مختلف دانشگاهی طراحی شد.

وی افزود: همچنین استقرار لاگ‌بوک‌های الکترونیک در تمام رشته‌های تخصصی و برنامه‌ریزی برای استقرار لاگ‌بوک‌های الکترونیک ویژه دانشجویان ارشد و PhD در مسیر استقرار سیستم‌ یکپارچه مدیریت اطلاعات آموزشی رقم خورد.

رحمتی اظهار کرد: تصویب برنامه راهبردی حوزه‌های تمایز دانشگاه در مرکز ملی تحقیقات راهبری علوم پزشکی و عقد تفاهم‌نامه با مرکز ملی تحقیقات راهبری جهت حمایت از فعالیت در ۱۴ حوزه اعم از بیماری‌های عفونی، چشم پزشکی، طب فیزیکی و توانبخشی، اندودانتیکس، اختلالات تولید مثل، پیوند کلیه، علوم تغذیه، چاقی و سندرم متابولیک و بیماری‌های تیروئید در راستای نیل به مرجعیت علمی کلید خورد.

معاون آموزشی دانشگاه، استقرار کامل برنامه‌ منتورینگ فراگیران دانشگاه، تداوم اجرای طرح ارتقای کیفیت کروه‌های آموزشی با ارزیابی بیش از ۸۰ گروه آموزشی در قالب این طرح و همگرایی علوم و همکاری‌های بین‌دانشگاهی و عقد تفاهم نامه همکاری مشترک با دانشگاه شهید بهشتی را از دیگر دستاوردهای دانشگاه دانست.

وی از برگزاری هزار و ۲۰۱ آزمون الکترونیک با حضور ۶۷ هزار و ۳۱۰ شرکت کننده، خبر داد و گفت: از این تعداد هزار و ۱۷۸ آزمون درون دانشگاهی با حضور ۵۶ هزار و ۳۸۳ داوطلب و ۲۳ آزمون کشوری با حضور ۱۰ هزار و ۹۲۷ داوطلب برگزار شد.

رحمتی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با کسب رتبه اول کشوری مدیریت و راهبری آموزشی در شانزدهمین دوره و رتبه اول کشوری ارزشیابی در هفدهمین دوره از جشنواره آموزشی شهید مطهری در بخش فرآیندهای آموزشی خوش درخشید.

معاون آموزشی دانشگاه در پایان تصریح کرد: کسب ۳ مدال طلا، ۴ مدال نقره، ۳ مدال برنز و ۷ دیپلم افتخار در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان توسط فراگیران دانشگاه، کسب رتبه‌های برتر در هشتمین جشنواره ملی ایثار و کسب رتبه‌های برتر در بخش پایان‌نامه‌های آموزشی در بیست‌وپنجمین همایش کشوری آموزش پزشکی از جمله افتخارات حوزه آموزشی دانشگاه است.

کد خبر 6100184

دیگر خبرها

  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • (ویدئو) هشدار! این موز را دیدید، فرار کنید
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد